Hei!

For mine norske følgere, jeg har en lang fartstid med å gå i terapi, og gjorde det til mitt store prosjekt å lære meg selv å kjenne på ulike vis. Jeg bruker en alternativ vinkling mot det jeg selv velger å definere som god mental helse, balansert og krydret med kognitiv terapi og etter «boka».

Appropos bok, jeg skriver også bøker innen feltet, og har gitt ut min første norske bok om mental helse. Her forteller jeg om de siste ti årene av mitt liv, og den bratte læringskurven fra usikker tenåring, til trygg voksen. Denne reisen har bestått av mange kapitler, og jeg har opparbeidet meg en god del tanker og verdier rundt hvordan å ha det best mulig med seg selv, og trives i egen helsetilstand, samt å jobbe mot å alltid forbedre denne. Små grep som tilsammen utgjør det jeg velger å kaller for «homeostase», som betyr fysiologisk stabilitet i miljøet til en organisme. Med andre ord, balanse.

Jeg håper du tar deg tiden til å sjekke ut min nettside og mine bøker til inspirasjon. Om det virker interressant det jeg driver med, har jeg også en-til-en coaching tilbud for de som føler seg trukket mot dette.

Ta gjerne kontakt med meg om mine erfaringer appellerer til deg, min mailadresse er liwili@online.no. Eventuelt legg igjen en melding på mine sosiale medier, Instagram @gurihbergersen eller min Facebook-side Live Without Limitation.

Vi høres!

Guri💜

https://www.amazon.com/Fra-Fysisk-Tvang-Mental-Frihet/dp/B09NR8D57W/ref=mp_s_a_1_2?crid=1OMNA2JGT4ICT&keywords=guri+bergersen+fra+fysisk&qid=1654178163&sprefix=guri+bergersen+fra+fysisk%2Caps%2C144&sr=8-2

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s